Svečano otvorenje restorana“Monument“ na Jahorini

Nakon probnog rada, u petak 03. februara ove godine svečano je zakazno otvorenje još jednog u nizu restorana kultnog beogradskog brenda „Monument”, ovaj put na Olimpijskoj planini Jahorini.

Restoran se nalazi na najljepšem dijelu Jahorine, Poljicama u sklopu kompleksa hotela „Kristal LUX”.

Monument

Restoran je izgrađen na dvije etaže sa više prostora koji međusobno čine jedinstvenu cjelinu. U sklopu restorana se nalaze: otvorena kuhinja, šank, prostor za nepušače,
„cigar room”, toaleti, pomoćne prostorije.
Kompletan prostor je moguće transformisati i u klub sa znatno više posjetilaca.

Prostor je uređen prema rješenjima beogradskog dizajnera Marka Milovanovića dok su radove izvodila, uglavnom, lokalna preduzeća iz Pala i Sarajeva „KD Gradnja”, „Golden hands”, „Boravel”, „Gipsstil”, „Grijanjeinvest”, „Džekos”, „4ing”.

Monument 3

Izuzetno zahtjevan i kompleksan Glavni projekat termotehničkih instalacija izradio je Dimitrije Živanović iz Beograda, a razradu Glavnog, u Projekat za izvođenje inženjeri iz “Grijanjeinvest”-a. Projektovana i izvedena su savremena rješenja podnog i radijatorskog grijanja i ventilacije koja su se, uz podrazumijevano ostvarivanje vrhunskih uslova termičkog komfora, jako lijepo uklopila u kompletan ambijent.

Monument 2Monument 1

Ugrađena termotehnička oprema ima mogućnost fleksibilnog upravljanja, u zavisnosti od toga da li se prostor koristi kao restoran ili kao klub.

Leave a Reply