Dodjela nagrada Kapetan Miša Anastasijević

slikeee 181Baštineći zajedničke vrednosti srpske istorije,kulture i preduzetničkog stvaralaštva, Media Invent i Univerzitet iz Novog Sada,uz svesrdnu pomoć Privrednih komora Srbije i Republike Srpske i konsultaciju sa Područnom privrednom komorom Istočno Sarajevo, dodijelili su ukupno 20 prestižnih nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ 24.06.2016. godine.
Pripremajući građu za Monografiju „Put ka vrhu“ (predstavljanje najuspešnijih privrednih i društvenih subjekata),prikupljeni su i ocenjeni predlozi za priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ za područje koje pokriva Područna privredna komora Istočno Sarajevo
Kapetan Miša je veliki srpski preduzetnik i dobrotvor.Zgrada beogradskog Univerziteta njegova je zadužbina.
Ovo prestižno priznanje u Srbiji se dodeljuje od 2.000-e, a u Republici Srpskoj od ove godine.
Nakon dodele nagrada po oblastima koje pokrivaju regionalne privredne komore, u decembru mesecu najboljima u celoj Republici Srpskoj biće dodeljene Statuete „Kapetan Miša“.
Svi dobitnici priznanja, nominovani za nagrade, mala i srednja preduzeća, brendovi i uspešni preduzetnici i stvaraoci,kao i lokalne samouprave i ustanove biće predstavljeni u Monografiji „Put ka vrhu“ za Republiku Srpsku i BiH, enciklopedijskom izdanju na srpskom i engleskom jeziku.

Leave a Reply